Wie ben ik

Martine Houët

Virtueel Assistent

Jouw online zichtbaarheid mijn werk, jouw chaos mijn passie!

“Vrijheid overwint de veiligheid,
Zonder wrijving geen glans!”

Martine Houët

Martine Houët

 Geboren en getogen in Tilburg op 1 december 1986.
Getrouwd met de liefste man van Den Bosch (en omstreken) en nu dus ook woonachtig in deze prachtige en gezellige stad! Onze oude bassethound dame “Duchess” (zie haar instagram) hebben we helaas afgelopen maart in moeten laten slapen op 11-jarige leeftijd. We zijn nu dus nog maar met z’n tweetjes.
Wij houden van het bourgondische leven, lekker eten en genieten.
Ik ben dol op zingen en heb in veel bands gespeeld. Op het podium voel ik me vrij!

Mijn doel

“een leven bouwen waar ik geen vakantie van nodig heb”

%

Gemotiveerd & Gedreven

  • Humor 80% 80%
  • Betrouwbaarheid 100% 100%
  • Gezelligheid 90% 90%

Mijn fijnste karaktereigenschappen

Volgens anderen: Eerlijk, Nuchter, Zorgvuldig, Begripvol, Doorzettingsvermogen, Creatief, Echt, Georganiseerd, Betrokken, Empathisch, Oprecht & Inspirerend.

Over mij, Martine Houet, Hands On by Martine

Waar ben ik niet zo goed in.....

Soms ga ik te snel, ik stel (te) hoge eisen aan mezelf en ga daarmee wel eens over mijn eigen grenzen heen.

Waar sta ik voor

Gedrevenheid

Wanneer ik mijn tanden ergens in zet laat ik niet meer los…. 
Ik geef niet op, werk hard, geef net dat beetje extra zonder dat daar naar gevraagd wordt en doe dat geheel op mijn eigen(wijze) manier.

Betrouwbaarheid

Ik vind het belangrijk een klik te hebben met jou. Als de klik er is ben ik een trouwe hond! Ben jij gedreven, passievol, open, empathisch, enthousiast, (tikkeltje) rommelig, en heb je humor?? Dan weet ik zeker dat wij een fijne en vruchtbare samenwerking gaan hebben.

Eigenheid

In de samenwerking vind ik het belangrijk dat we beiden onszelf mogen zijn. Ik houd ervan als we werken met openheid en vertrouwen. Elkaar de ruimte geven en naar elkaar luisteren is voor mij belangrijk. 
Voor jou ook?

Humor

Humor vind ik enorm belangrijk! Zonder een beetje humor op zijn tijd wordt het leven wel erg saai.
Kun jij een grapje op zijn tijd wel waarderen, en kun je mij zo nu en dan ook aan het lachen krijgen, dan zijn wij een match!

Mijn verhaal

Ik ben in mei 2022 officieel gestart met mijn bedrijf!
Het is echt heerlijk om zelf te kunnen beslissen wanneer, waar en met wie ik werk, en te doen wat ik écht leuk vind!

Hoe ik hier gekomen ben??

Altijd al heb ik mensen geholpen, al van kinds af aan. Dit bracht mij in mijn puberteit naar een opleiding in de welzijnszorg waar ik alle, voor mij natuurlijke, eigenschappen in kon zetten.
Het goed luisteren, empathisch zijn, aanvoelen wat een ander nodig heeft en meebewegen met de ander.
Na mijn opleiding kwam ik in 2009 bij de Maatschappelijk Opvang in Tilburg terecht waarin ik ruim 13 jaar (met veel plezier) heb gewerkt in verschillende functies waaronder Persoonlijk Coach voor cliënten en Trainer voor medewerkers. Het geven van trainingen vind ik fantastisch!
Ook in mijn nieuwe baan bij Vivent als zorgtechnologiecoach waar ik medewerkers train en coach op de technologie waar ze mee werken en help nieuwe technologie te implementeren.

Emigreren naar Curaçao

In 2021 hebben mijn man en ik de beslissing genomen om binnen 3 jaar te gaan emigreren naar het mooie en warme Curaçao.
Ik ben een tropenkind en geboren in het verkeerde land. Ik gedij zoveel beter in een warm land met minder ‘haast’ en stress.
Met deze beslissing kwamen weer andere keuzes naar voren, onder andere de keuze of ik in Curaçao nog wel hulpverlener wil zijn.
Het antwoord op deze vraag was vrij snel ‘NEE’ wat mij tot een zoektocht heeft aangezet.

 

En toen…

Na enig speurwerk kwam ik uit bij het beroep ‘Virtueel Ondersteuner‘. Dit sprak mij meteen aan omdat ik in mijn werk bij de Maatschappelijke Opvang het altijd leuker vond om dingen te bedenken, in te regelen, te structureren, te organiseren enz.

Opleiding

Ik kwam uit bij het Virtuele Ondersteuners Platform en zij boden een fantastische opleiding aan welke ik met beide handen heb aangegrepen!

Deze opleiding heeft mij van 0 tot 100 ondersteund bij het opzetten van dit fantastische bedrijf en zij hebben mij meegenomen in de reis naar het ondernemerschap.
Alle facetten kwamen aan bod waardoor ik een gedegen en fijne start kon maken in mei 2022.

Loslaten van de veiligheid

Het was voor mij enorm spannend deze keuze te maken en de veiligheid van loondienst (deels) los te laten, maar de vrijheid die ik ervoor terugkrijg is het allemaal waard!! In de toekomst wil ik volledig uit loondienst.

Als je mij 2 jaar geleden had gezegd dat ik ondernemer zou worden had ik je uitgelachen.
Nooit verwacht dat ik hier nu zou staan, maar wat ben ik trots op mijzelf en op wat ik bereikt heb!!

En met wat vallen en opstaan groei en ontwikkel ik nog steeds, maar zoals ik altijd zeg “zonder wrijving, geen glans

 

Mijn aanpak

Door goed naar jou te luisteren, te ontdekken wat jouw passie en boodschap is en wat jij wilt uitdragen naar je klanten, maar ook te luisteren naar waar jouw pijn in het bedrijf zit, kan ik je aansturen in de juiste richting.

Ik ben voor jou een sparringpartner! Als je ergens tegenaan loopt denk ik met alle liefde met je mee.
Op een coachende manier help ik jou de regie terug te pakken over jouw Online Zichtbaarheid.

Is dat onvoldoende en lukt het nog niet helemaal, dan kan ik ook Social Media zaken van je overnemen.

Mijn krachten liggen vooral bij het organiseren, creëren, structureren en beheren en kan jou daarmee die beoogde tijd en rust teruggeven.

Voel je een virtuele klik met mij en denk je dat ik de juiste persoon ben om je te helpen?  Let’s CONNECT!

Let's Connect

AANVRAAG-CONTACT

's-Hertogenbosch
+31 (0)6 190 679 56
meerweten@handsonbymartine.nl

KvK: 86358022
BTW: NL004235370B27

Wil jij zo nu en dan leuke weetjes over mij en mijn bedrijf, tips & trics over social media en andere interessante informatie ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor mijn mailinglijst!

Ik neem je mee in mijn wereld als ondernemer, maar laat je ook peaks zien uit mijn superleuke privéleven! Ik deel interessante weetjes en tips over de wonderlijke jungle van social media en geef jou nuttige informatie waar je iets mee kunt als ondernemer in de online wereld.

Tot ziens in jouw Postvak In!