Mijn aanbod

Social Media Coaching

 

Zelf jouw social media doen, maar dan met extra ondersteuning!

aanbod

Social Media Coaching

Ben jij nog niet klaar om jouw social media uit handen te geven? En wil je graag zoveel mogelijk zelf doen en zelf leren hoe je op een goede manier jouw social media zakelijk inzet?

Ik help jou met mijn Social Media Coaching

Waarom wil jij Social Media Coaching!?

Omdat jij het graag zoveel mogelijk zelf wil blijven doen. Omdat je nog niet klaar bent om het uit te besteden. En omdat je graag zelf bijleert. 

Mijn social media coaching kan jou hier bij helpen! Je krijgt advies, ondersteuning en een sparringpartner voor jouw zakelijke social media. 

Lees hieronder meer over de inhoud van het pakket.

Wat krijg jij bij mijn Social Media Coaching?

Ik bied jouw professionele ondersteuning bij het zelf doen van jouw social media.

Met mijn expertise geef ik jou hulp en ondersteuning om te groeien en meer interactie, leads en klanten uit jouw social media te halen.

3x per maand krijg jij een ZOOM Call van 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen en waarbij ik met jou meekijk en meedenk over verbeteringen op jouw social media kanalen, en in jouw social media strategie.

Bekijk hier de inhoud van het pakket.

Hoe gaat het in zijn werk en wat kun je verwachten?

1. Via onderstaande button kun je mij een mail sturen met jouw wensen.

2. Ik neem contact met jou op voor het inplannen van de ZOOM Calls voor de coachingsessies. De eerste sessie is ook meteen de kennismaking waarin we de stappen bespreken en waarin we bekijken wat je nodig hebt. 

Als je tussendoor nog vragen hebt kun je deze altijd aan me stellen via mail of app, zie voor de gegevens mijn contactpagina.
Ik zal mijn best doen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook wanneer je liever eerst nog contact met me hebt over de Social Media Coaching voordat je deze aanschaft hoor ik het graag. 

 

Wat en hoe

Prijzen

“Laten we aan de slag gaan!”

Martine

 

Over mij, mijn aanpak, Hands On by Martine

Let’s Connect

Citadellaan 58
5212 VE, ‘s-Hertogenbosch
+31 (0)6 190 679 56
meerweten@handsonbymartine.nl

KvK: 86358022
BTW: NL004235370B27