Hands on by Martine

Mijn Missie & Visie

Quote

“A spirit with a vision is a dream with a mission”

Neal Peart

Missie

Ik heb als Maatschappelijk Werker altijd mensen geholpen met het op de rit krijgen van hun leven. Ik weet de zere plek te vinden en kan hier op een prettige manier mee helpen dit om te buigen. “Niets is mij te gek“, en ik heb in 14 jaar alle facetten van de maatschappij gezien in de Maatschappelijke Opvang Traverse in Tilburg.

Mijn droom

Ik kreeg in 2021 de droom om te gaan emigreren naar een tropisch eiland en wil op een leuke en fijne manier toch mensen blijven helpen maar dan locatie-onafhankelijk en op een meer zakelijk niveau.
Niet meer direct werken in de hulpverlening maar in de dienstverlening.
Door de online wereld is hier veel in mogelijk…. Heel veel!

Samenwerken

Virtueel Ondersteunen op afstand, maar toch dicht bij, door op een goede manier samen te werken en samen te groeien en ontwikkelen. Van elkaar leren en elkaar helpen tot een hoger niveau in onze onderneming.
Ik wil jou met mijn kennis en ervaring helpen. Ondersteunen en ontlasten met werkzaamheden waar jij de tijd of ruimte niet (meer) voor hebt of voelt.
Ik wil dat jij trots bent op jezelf en op jouw bedrijf! En daarnaast dat ik zelf trots ben op wat ik zelf neer zet.

Mijn kernwaarden

Voor mij staan betrouwbaarheid, loyaliteit, gedrevenheid, zorgvuldigheid, empathie, eigenheid en humor bovenaan. Zo wil ik samenwerken met jou!

Visie

Door goed naar jou te luisteren, te ontdekken wat jouw passie en boodschap is en wat jij wilt uitdragen naar je klanten, maar ook naar waar jouw pijn zit, kan ik je aansturen in de juiste richting.
Is dat onvoldoende, dan kan ik ook zaken van je overnemen zoals administratieve taken en social media beheer.

Mijn krachten en expertise

Mijn krachten liggen vooral bij het organiseren, structureren en beheren en kan jou daarmee die beoogde tijd en rust teruggeven.

Per jaar wil ik minimaal 10 ondernemers ondersteunen met grote en kleine taken en de samenwerking aan gaan, langdurige samenwerkingen maar ook tijdelijke projecten.

Mijn ultieme doel

Dat ik over 5 jaar een goedlopend bedrijf heb waar ik met plezier mijn werk kan doen, waar ik financiële onafhankelijkheid mee heb en waarbij ik werk waar, wanneer en met wie ik wil, de leukste klanten!!
En natuurlijk wonen op het mooie Tropische Eiland waar ik van droom!

Missie en Visie, Hands On by Martine

Let’s Connect

Citadellaan 58
5212 VE, ‘s-Hertogenbosch
+31 (0)6 190 679 56
meerweten@handsonbymartine.nl

KvK: 86358022
BTW: NL004235370B27