Creatieve content creator

Martine Houët

 

 

 

 

 

Creatieve Content Creator


Meer tijd overhouden = minder energieverlies!

Ben weer volop zichtbaar online met leuke en passende content, aangesloten bij jouw doelgroep.

Social media content | e-books | nieuwsbrieven | website

social media ondersteuning

Wat kan ik voor jou doen?

Als Creatieve Content Creator en Social Media Ondersteuner help ik ambitieuze coaches, trainers, therapeuten en andere dienstverleners die het gevoel hebben de focus en passie kwijt te zijn op hun social media. Dit omdat zij te veel taken moeten uitvoeren waar ze geen tijd voor, of zin in, hebben.

Ik neem alles rondom social media uit handen zodat jij volop zichtbaar bent, meer tijd overhoudt en je weer kunt richten op jouw corebusiness.

Over mij, Martine Houet, Hands On by Martine, social media ondersteuning

Heb jij mijn extra handjes nodig?

 

Loop jij vast in jouw (online) onderneming?
Vind je het moeilijk om content te bedenken voor je social media? Krijg je jouw ideeën rondom social media maar niet op papier? Lukt het maar niet om die tijd te vinden om consistent zichtbaar te zijn? Worstel je met inspiratie? Ben je maar wat aan het doen zonder gerichte doelen?

Ik ben jouw Ondersteuner en Sparringspartner en help je mee daar waar jij dat nodig hebt op jouw social media!

 

Social media ondersteuning voor jou!

Beginnend met mijn praktijk Affect Therapie had ik een zoektocht hoe ik mijzelf in de markt kon plaatsen, en wel op Social Media. Die zoektocht werd een ontdekkingsreis waar Martine me als guide kennis liet maken met de vele kanten van Social Media (en wat had ik veel te leren 🙂  Ik ben erg blij hoe Martine aansloot bij mijn wensen en kon denken uit een breed scala aan mogelijkheden. De momenten waarop we afstemden waren erg fijn omdat er altijd een open en creatief proces bij aanwezig was. En ik ben blij dat Martine overzicht hield, om zelfs mij erop te attenderen de uitgezette koers verder neer te zetten.

Met het beheer van Martine aan de Social Media kant van mijn praktijk voelt het als een zekerheid en kan ik er op vertrouwen dat het staat, deskundig is en ziet het er prachtig uit!
Zeer hartelijk dank Martine voor je inzet, veelzijdigheid en soms ook je geduld 😉

Sander Scheepjens

Therapeut, Coach en Psycholoog, Affect Therapie

Let’s Connect

Citadellaan 58
5212 VE, ‘s-Hertogenbosch
+31 (0)6 190 679 56
meerweten@handsonbymartine.nl

KvK: 86358022
BTW: NL004235370B27