/* Pinterest Head Code */ add_action('wp_head', 'your_function_name'); function your_function_name(){ ?> < ?php };

Virtueel Ondersteuner

Martine Houët

 

 

 

 

 

Social Media Ondersteuning


Meer tijd = minder energieverlies!

Beter zichtbaar online = leuke en passende klanten = meer inkomen!

Mijn aanbod

Wat kan ik voor jou doen?

Ik help ambitieuze coaches, trainers en therapeuten die het gevoel hebben de focus en passie kwijt te zijn doordat zij te veel taken moeten uitvoeren waar ze geen tijd voor, of zin in, hebben.

Ik neem online marketing taken uit handen, zodat jij volop zichtbaar bent, meer tijd overhoudt en je weer kunt richten op jouw corebusiness.

Over mij, Martine Houet, Hands On by Martine

Heb jij mijn extra handjes nodig?

Loop jij vast in jouw (online) onderneming?

Vind je het moeilijk om content te bedenken voor je Social Media? Krijg je jouw ideeen maar niet op papier? Lukt het maar niet om die tijd te vinden om consistent zichtbaar te zijn? Worstel je met inspiratie?
Ik ben jouw Ondersteuner en Sparringspartner en help je mee daar waar jij dat nodig hebt!

Beginnend met mijn praktijk Affect Therapie had ik een zoektocht hoe ik mijzelf in de markt kon plaatsen, en wel op Social Media. Die zoektocht werd een ontdekkingsreis waar Martine me als guide kennis liet maken met de vele kanten van Social Media (en wat had ik veel te leren 🙂  Ik ben erg blij hoe Martine aansloot bij mijn wensen en kon denken uit een breed scala aan mogelijkheden. De momenten waarop we afstemden waren erg fijn omdat er altijd een open en creatief proces bij aanwezig was. En ik ben blij dat Martine overzicht hield, om zelfs mij erop te attenderen de uitgezette koers verder neer te zetten.

Met het beheer van Martine aan de Social Media kant van mijn praktijk voelt het als een zekerheid en kan ik er op vertrouwen dat het staat, deskundig is en ziet het er prachtig uit!
Zeer hartelijk dank Martine voor je inzet, veelzijdigheid en soms ook je geduld 😉

Sander Scheepjens

Therapeut, Coach en Psycholoog, Affect Therapie

Let's Connect

's-Hertogenbosch
+31 (0)6 190 679 56
meerweten@handsonbymartine.nl

KvK: 86358022
BTW: NL004235370B27